DNA va cere din nou mandat de arestare in lipsa pentru Sebastian Ghita

Joi, 29 Decembrie 2016, ora 13:51
1840 citiri
DNA va cere din nou mandat de arestare in lipsa pentru Sebastian Ghita
Foto: Captura video Romania TV

Procurorii DNA Ploiesti vor cere din nou emiterea unui mandat de arestare in lipsa pe numele fostului deputat Sebastian Ghita, dupa ce politistii vor notifica Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) ca acesta nu s-a prezentat joi la sediul Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Prahova pentru a semna in cadrul controlului judiciar, arata surse judiciare.

Procurorii DNA asteapta ca IPJ Prahova sa sesizeze curtea suprema de faptul ca Sebastian Ghita a incalcat prevederile controlului judiciar si nu s-a prezentat joi la sediul Politiei din Ploiesti, potrivit surselor citate.

Apoi, un procuror DNA va solicita magistratilor ICCJ inlocuirea masurii preventive a controlului judiciar cu cea a arestului preventiv, invocand incalcarea prevederilor ordonantei prin care Ghita era obligat sa se prezinte saptamanal la Inspectoratul de Politie Prahova.

Va fi pentru a doua cand DNA va cere emiterea unui mandat de arestare in lipsa pe numele lui Sebastian Ghita. Marti, instanta suprema a ...citeste mai departe despre "DNA va cere din nou mandat de arestare in lipsa pentru Sebastian Ghita" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Sebastian Ghita nou mandat arestare lipsa, #Ghita cautat acasa politisti, #Ghita arestare lipsa, #Ghita disparut, #Sebastian Ghita dosare , #Stiri Administratie