DNA: Vicepresedintele Curtii de Apel Constanta a luat spaga mobilier de 15.000 de lei

Luni, 14 Noiembrie 2016, ora 15:13
801 citiri
DNA: Vicepresedintele Curtii de Apel Constanta a luat spaga mobilier de 15.000 de lei
Foto: Arhiva Ziare.com

Judecatorul Nicolae Stanciu, in prezent vicepresedinte al Curtii de Apel Constanta, a fost pus sub acuzare de DNA pentru ca ar fi primit ca mita mobila de la un om de afaceri.

Se pare ca Nicolae Stanciu, in perioada noiembrie-decembrie 2012, cand era presedinte al Curtii de Apel Constanta, a facut o intelegere cu omul de afaceri. Mai exact, magistratul ar fi luat mita pentru a-l ajuta pe antreprenor sa obtina o solutie favorabila intr-un dosar, potrivit unui comunicat DNA citat de Agerpres.

Presupusa spaga luata de judecator a constat in mobilier de aproape 15.000 de lei, pe care l-a folosit la amenajarea ultimului etaj al vilei sale. Obiectele de mobilier au fost livrate la locuinta lui Nicolae Stanciu pe 21 decembrie 2012.

Dosarele in care magistratul a intervenit vizau licitatiile la care a participat firma detinuta de omul de afaceri. In cele din urma, Nicolae Stanciu, alaturi de alti doi membri ai completului de judecata, au decis definitiv sa respinga plangerile ...citeste mai departe despre "DNA: Vicepresedintele Curtii de Apel Constanta a luat spaga mobilier de 15.000 de lei" pe Ziare.com

#vicepresedinte Curte Apel Constanta mita, #judecator Constanta mita mobila, #judecator Constanta mobila DNA , #Stiri Administratie