Doar azi se mai pot face donatii pentru "Cumintenia Pamantului". Val de sms-uri pe ultima suta de metri

Vineri, 30 Septembrie 2016, ora 10:43
881 citiri
Doar azi se mai pot face donatii pentru "Cumintenia Pamantului". Val de sms-uri pe ultima suta de metri
Foto: Arhiva Ziare.com

Vineri este ultima zi in care se poate dona pentru cumpararea "Cuminteniei Pamantului" a lui Constantin Bracusi, iar multi romanii au incercat sa se mobilizeze pe ultima suta de metri.

In utimele ore s-a inregistrat un val de donatii prin sms pentru "Cumintenia Pamnatului". Mai exact, peste 10.000 de mesaje, fiecare cu o donatie de 2 euro, au fost contorizate joi, potrivit Stirile TVR.

Ca sa achizitioneze sculptura, statul roman trebuie sa plateasca 11 milioane de euro si se astepta sa stranga 6 milioane de euro de la cetateni. 5 milioane de euro vor fi dati de Guvern. Pana la 15 septembrie, din datele oficiale, se adunasera 800.000 de euro, iar in ultimele doua saptamani se estimeaza ca suma a ajuns la circa un milion de euro.

Peste 500.000 de euro provin din transferuri bancare, in jur de 150.000 de euro - donatii directe online pe site-ul Brancusiealmeu.ro, prin aplicatia eMag s-au strans 60.000 de euro, iar din sms-uri s-au adunat 100.000 de euro.

Premierul Dacian ...citeste mai departe despre "Doar azi se mai pot face donatii pentru "Cumintenia Pamantului". Val de sms-uri pe ultima suta de metri" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#ultima zi donatii Cumintenia Pamantului, #donatii Cumintenia Pamantului, #suma stransa Cumintenia Pamantului , #Stiri Administratie