Doi romani invita strainii la agricultura bio in Cheile Nerei: Turism ecologic si gratuit

Miercuri, 18 Mai 2016, ora 22:47
3351 citiri
Doi romani invita strainii la agricultura bio in Cheile Nerei: Turism ecologic si gratuit
Foto: Ziare.com

Doi romani primesc straini care vor sa practice agricultura organica, la ferma lor de la Cheile Nerei, in Muntii Carpati, in sud-vestul tarii.

Ferma "Dealu' Cerului" din apropiere de satul Dalboset, judetul Caras-Severin, gazduieste vizitatori, prin intermediul WWOOF, al carui nume provine dintr-o reclama din revista Time Out, din 1971, Working Weekends on Organic Farms ("Lucrand in weekenduri la ferme organice", trad. - n.red.), se arata intr-un articol publicat de Smithsonian Mag.

Cei doi romani, sot si sotie, arhitectul Marius Miclaus si sotia sa, Cornelia, economist, au lansat si un site, Sky Hill, unde isi prezinta ferma prin cuvintele "Oportunitati din lumea intreaga la gospodarii traditionale taranesti si ecologice" - World Wide Opportunities on Organic Farms.

"Fericirea este atat de aproape, iar noi o impartasim", spune Cornelia, care obisnuieste sa coaca paine. Sotul sau a copilarit in Maramures, iar ferma celor doi este la circa doua ore de condus de Timisoara, unde ...citeste mai departe despre "Doi romani invita strainii la agricultura bio in Cheile Nerei: Turism ecologic si gratuit" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#turisti ferma bio Cheile Nerei, #ferma ecologica Romania, #agricultura ecologica Romania, #turisti ferma ecologica Romania , #Stiri Administratie