Dorin Cocos vrea sa fie judecat rapid si face marturisiri halucinante despre spaga pe care o dadea

Marti, 15 Septembrie 2015, ora 15:20
899 citiri
Dorin Cocos vrea sa fie judecat rapid si face marturisiri halucinante despre spaga pe care o dadea
Foto: Arhiva (Romania TV)

Omul de afaceri Dorin Cocos a solicitat marti magistratilor de la Inalta Curte de Casatie si Justitie sa fie judecat mai repede prin procedura simplificata, dupa ce a recunoscut toate acuzatiile care i se aduc in dosarul ANRP.

"Solicit procedura simplificata. Recunosc toate acuzatiile. Rog sa se tina cont de colaborarea mea cu DNA", a declarat Dorin Cocos in sala de judecata.

Judecatorii au insistat insa ca Dorin Cocos sa dea o declaratie detaliata in acest dosar, in care este acuzat de trafic de influenta si dare de mita.

"Pe Gheorghe Stelian il stiam din 2006. Ne-am imprietenit dupa mai multe afaceri imobiliare. In 2010, l-am intalnit pe Sergiu Diacomatu, care mi-a zis ca lucreaza la ANRP. Ulterior, am aflat ca e vicepresedinte. Pentru ca Gheorghe Stelian avea un dosar la ANRP, l-am rugat sa ne ajute.

I-am promis bani, 2,5 milioane de euro in mai multe transe. I-am promis sprijin politic ca sa ramana in functie. Sergiu Diacomatu a zis ca ma ajuta, dar are nevoie de ...citeste mai departe despre "Dorin Cocos vrea sa fie judecat rapid si face marturisiri halucinante despre spaga pe care o dadea" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Dorin Cocos recunoscut acuzatii, #Dorin Cocos DNA , #Stiri Administratie