Dosar penal dupa inregistrarea cu Basescu prezentata de Sebastian Ghita. Cum a reactionat fostul presedinte

Miercuri, 04 Ianuarie 2017, ora 17:44
1714 citiri

Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie (PICCJ) a deschis, miercuri, dosar penal dupa inregistrarea audio prezentata de Sebastian Ghita in care Traian Basescu vorbeste despre informatii pe care le primea din dosare aflate in curs de solutionare.

Procurorii PICCJ s-au autosesizat in acest caz, dupa informatiile publicate in mass-media privind posibile amestecuri in actul de justitie, in urma inregistrarii care a fost facuta publica de fostul deputat Sebastian Ghita.

In inregistrare este redat un dialog intre fostul presedinte Traian Basescu si o alta persoana cu care discuta despre informatii pe care le-ar fi primit legat de dosare aflate in curs de solutionare.

"In cursul zilei de astazi, 4 ianuarie 2016, la Sectia de urmarire penala si criminalistica din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie, a fost inregistrat un dosar penal care s-a constituit ca urmare a informatiilor facute publice prin materialul difuzat pe data de 3 ianaurie 2017 pe postul ...citeste mai departe despre "Dosar penal dupa inregistrarea cu Basescu prezentata de Sebastian Ghita. Cum a reactionat fostul presedinte" pe Ziare.com

#Parchet dosar penal inregistrare Ghita Basescu, #inregistrare Ghita Basescu, #Ghita arestare preventiva , #Stiri Administratie