Dosar penal in cazul dezinfectantilor diluati folositi in spitale

Miercuri, 04 Mai 2016, ora 12:21
843 citiri
Dosar penal in cazul dezinfectantilor diluati folositi in spitale
Foto: Arhiva Ziare.com

Parchetul General confirma ca a fost deschis un dosar penal dupa dezvaluirile aparute in presa cu privire la dezinfectantii diluati folositi de mai multi ani in spitalele din Romania.

"Procurorii au dispus in cauza inceperea urmaririi penale cu privire la fapta sub aspectul savarsirii infractiunilor de zadarnicire a combaterii bolilor prev. de art. 352 Cod penal si falsificarea si substituirea de alimente sau alte produse prev. de art. 357 alin. 2 Cod penal.

In cauza au fost delegati ofiteri de politie judiciara din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane pentru efectuarea unor acte de urmarire penala, inclusiv pentru participarea la ridicarea probelor necesare in vederea realizarii unor teste specifice, in colaborare cu Corpul de Control al Ministerului Sanatatii", se arata intr-un comunicat remis miercuri presei de Ministerul Public.

Miercuri dimineata, presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, i-a cerut public noului procuror general Augustin Lazar sa ...citeste mai departe despre "Dosar penal in cazul dezinfectantilor diluati folositi in spitale" pe Ziare.com

#dosar penal dezinfectanti spitale , #Stiri Administratie