Dosarul autodenuntului lui Ghita: Procurorul general anunta ca o solutie va fi data "intr-o perioada rezonabila"

Marti, 18 Octombrie 2016, ora 17:17
863 citiri
Dosarul autodenuntului lui Ghita: Procurorul general anunta ca o solutie va fi data "intr-o perioada rezonabila"
Foto: captura video Digi24

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a declarat marti ca in cazul autodenuntului facut de Sebastian Ghita cu privire la teza de doctorat a Laurei Codruta Kovesi a fost inceputa urmarirea penala in rem, urmand sa asteptam solutii "intr-o perioada rezonabila".

"In acest dosar, se efectueaza acte de urmarire penala pentru instigare la fals intelectual, s-a inceput urmarirea penala in rem pentru acesta fapta. Se administreaza probe, sunt audiate diverse persoane, nu putem intra in toate detaliile. Intr-o perioada rezonabila, va fi solutionata aceasta cauza.

Nu vreau sa anticipez, nu vreau sa exercit imixtiuni intr-o cauza care este sensibila, in atentia opiniei publice si am convingerea ca va fi o ancheta efectiva, ca lucrurile vor fi foarte clare", a spus Augustin Lazar, dupa sedinta Consiliului Superior al Magistraturii.

La sfarsitul lunii septembrie,Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie a inceput urmarirea penala in rem pentru instigare la fals intelectual, ...citeste mai departe despre "Dosarul autodenuntului lui Ghita: Procurorul general anunta ca o solutie va fi data "intr-o perioada rezonabila"" pe Ziare.com

#urmarire penala denunta Ghita Kovesi, #procuror general denunt Ghita Kovesi , #Stiri Administratie