Dosarul Bica: Fosta sefa a ANRP Crinuta Dumitrean ramane in arest

Sambata, 06 Decembrie 2014, ora 08:15
1476 citiri
Dosarul Bica: Fosta sefa a ANRP Crinuta Dumitrean ramane in arest
Foto: Gazeta de Bistrita

Fosta sefa a ANRP Crinuta Dumitrean ramane in arest in dosarul in care este cercetata alaturi de fosta sefa a DIICOT Alina Bica, doi deputati si alte persoane pentru acordarea unei despagubiri pentru un teren supraevaluat cu 62 de milioane de euro, a hotarat instanta suprema.

Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) a respins contestatia fostei sefe a ANRP la masura preventiva, decizia fiind definitiva.

De asemenea, instanta suprema a respins contestatia Oanei Vasilescu, fost vicepresedinte al ANRP, care va ramane sub control judiciar.

Fosta sefa a ANRP, arestata preventiv in dosarul Alinei Bica

Pe 25 noiembrie instanta suprema a decis arestarea Crinutei Dumitrean, in timp ce Oana Vasilescu a fost plasata sub control judiciar.

Dumitrean si Vasilescu sunt acuzate de abuz in serviciu, dupa ce au facut parte din Comisia Centrala pentru Stabilirea Despagubirilor din ANRP, care, in 2011, a acordat o despagubire de 377.282.300 de lei pentru un teren din Capitala supraevaluat ...citeste mai departe despre "Dosarul Bica: Fosta sefa a ANRP Crinuta Dumitrean ramane in arest" pe Ziare.com

#fosta sefa ANRP arest, #Crinuta Dumitrean arest, #dosarul Bica coruptie , #Stiri Administratie