Dosarul deratizarilor in primarii: Functionari din Cluj Napoca cercetati penal pentru luare de mita

Joi, 08 Octombrie 2015, ora 16:05
1033 citiri
Dosarul deratizarilor in primarii: Functionari din Cluj Napoca cercetati penal pentru luare de mita
Foto: Arhiva Ziare.com

Doi functionari din Primaria Cluj Napoca si un angajat al firmei SC Coral Impex SRL Ploiesti sunt cercetati penal intr-un dosar deschis ca urmare a seriei de perchezitii facute miercuri de procurorii DNA in mai multe primarii din tara.

Intr-un comunicat remis presei joi se precizeaza ca procurorii DNA Cluj efectueaza acte de urmarire penala intr-o cauza ce vizeaza infractiuni comise in perioada 2013-2015.

"Persoane reprezentand SC Coral Impex SRL Ploiesti ar fi oferit diferite sume de bani si bunuri cu titlu de mita unor functionari din cadrul institutiilor publice situate pe raza mai multor judete, cu care societatea respectiva derula relatii contractuale de prestari de servicii (dezinsectie, dezinfectie si deratizare) ", se arata in comunicatul de presa.

Procurorii spun ca reprezentantii firmei ii mituiau pe functionarii publici pentru a aproba cresterea tarifelor la serviciile prestate sau a include noi suprafete pentru realizarea deratizarii si dezinsectiilor, pentru ...citeste mai departe despre "Dosarul deratizarilor in primarii: Functionari din Cluj Napoca cercetati penal pentru luare de mita" pe Ziare.com

#functionari primaria Cluj mita dezinsectie, #mita Coral Impex primarii , #Stiri Administratie