Dosarul EADS a fost clasat de procurorii din Germania - DNA nu a fost inca instiintata

Marti, 15 Noiembrie 2016, ora 09:33
889 citiri
Dosarul EADS a fost clasat de procurorii din Germania - DNA nu a fost inca instiintata
Foto: aviationweek.com

Dosarul EADS, in care se investigau posibile fapte de coruptie in legatura cu contractul de securizare a frontierelor tarii noastre, a fost clasat de procurorii germani, din lipsa de probe care sa duca la inculparea cuiva.

"Dosarul a fost inchis in 29 septembrie. Documentul de clasare a dosarului nu este public. Cercetarile au fost oprite din cauza ca presupusele fapte de coruptie nu au putut fi dovedite, nu au fost gasite suficiente probe pentru a putea pune vreo persoana sub acuzare", a declarat, luni, Hildegard Baeumler-Hoesl, sefa procurorilor specializati in investigatii economice din landul Bavaria, citata de Euractiv.

Autoritatile germane au cooperat cu cele romane in acest caz si dosarul ar putea fi redeschis daca se vor gasi noi probe.

Surse judiciare au declarat pentru Ziare.com ca Directia Nationala Anticoruptie (DNA) nu a fost instiintata deocamdata oficial despre inchiderea dosarului EADS in Germania.

Ce spunea Kovesi acum cateva luni

In luna mai, ...citeste mai departe despre "Dosarul EADS a fost clasat de procurorii din Germania - DNA nu a fost inca instiintata" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#dosar EADS clasat Germania, #dosar EADS clasat, #dosar EADS inchis , #Stiri Administratie