Dosarul Gala Bute: DNA dezvaluie cum s-au fraudat banii Ministerului Turismului

Marti, 03 Februarie 2015, ora 17:43
1526 citiri
Dosarul Gala Bute: DNA dezvaluie cum s-au fraudat banii Ministerului Turismului

Procurii DNA au explicat cum au fost fraudate fondurile europene accesate de Ministerul Turismului pentru organizarea Galei Bute, de catre cativa sefi din institutie, impreuna cu mai multi oameni de afaceri.

DNA arata, intr-un comunicat publicat marti, ca in acest mecanism au fost implicate mai multe persoane, printre care fostul presedinte al Federatiei Romane de Box Rudel Obreja, primarul municipiului Lupeni Cornel Resmerita, fostul consilier al Elenei Udrea, Stefan Lungu, fostul secretar general in Ministrul Turismului Gheorghe Nastasia, precum si trei reprezentanti ai firmei SC Termogaz Company SA, Dorel Miron Gardean, Adrian Gardean si Miron Lupulescu.

Perchezitii DNA in dosarul "Gala Bute": Noi dovezi privind fapte de coruptie (Video)

In ordonanta de punere in miscare a actiunii penale, procurorii detaliaza modul in care au colaborat cei implicati in dosarul Gala Bute pentru a frauda fondurile europene accesate de Ministerul Turismului.

Sponsorizare pentru Gala ...citeste mai departe despre "Dosarul Gala Bute: DNA dezvaluie cum s-au fraudat banii Ministerului Turismului" pe Ziare.com

#frauda Ministerul Turismului, #Gala Bute DNA, #dosar Gala Bute , #Stiri Administratie