Dosarul Giga TV: Sefa CNA, intalnire cu Hrebenciuc in biroul lui Zgonea: "Fac ce spuneti!" - stenograme

Vineri, 03 Iulie 2015, ora 18:45
1019 citiri
Dosarul Giga TV: Sefa CNA, intalnire cu Hrebenciuc in biroul lui Zgonea: "Fac ce spuneti!" - stenograme
Foto: Ziare.com

Fostul deputat Viorel Hrebenciuc vorbea cu fostul primar din Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, despre inchiderea televiziunii Giga Tv, asigurandu-l pe acesta de rezolvarea problemelor cu licenta postului tv. In acelasi timp, social-democratul o trimitea pe sefa CNA, Laura Georgescu, in birou la presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea.

Pe 28 septembrie 2013, Viorel Hrebenciuc si Gheorghe Stefan vorbeau la telefon detaliile intalnirii pentru ca patronul Giga Tv sa-i ceara fostului deputat PSD sa-l ajute cu admiterea contestatiei privind decizia CNA de a retrage licenta postului de televiziune, se arata in stenograme citate de Mediafax:

"Gheorghe Stefan: Sa traiesti, nea Viorel! Stai linistit! Vreau sa te vad si eu trei minute, eu-s in Bucuresti, nu-i nici o problema!

Viorel Hrebenciuc: Unde esti acum?

G.S.: Eu-s la hotel... spune-mi unde sa vin....

V. H.: Hai si vino repede la Clubul Francez! Hai vino incoace!".

De asemenea, pe 30 septembrie 2013, cu o zi inainte de ...citeste mai departe despre "Dosarul Giga TV: Sefa CNA, intalnire cu Hrebenciuc in biroul lui Zgonea: "Fac ce spuneti!" - stenograme" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#stenograme Hrebenciuc Gheorghe Stefan, #stenograme Hrebenciuc Laura Georgescu, #Laura Georgescu Giga Tv , #Stiri Administratie