Dosarul ICA: Cum isi recompensa Voiculescu subalternii dupa ce faceau operatiunile nelegale

Miercuri, 01 Ianuarie 2014, ora 11:23
1264 citiri
Dosarul ICA: Cum isi recompensa Voiculescu subalternii dupa ce faceau operatiunile nelegale
Foto:zf.ro

Dan Voiculescu ii recompensa pe subalternii din partidul sau judecati in dosarul "ICA", dupa efectuarea diferitelor operatiuni nelegale, prin participari la simpozioane in strainatate si mentinerea in functii sau desemnarea lor pe unele noi, reiese din motivarea Tribunalului Bucuresti.

Instanta retine ca, in procesul de privatizare a Institutului de Cercetari Alimentare (ICA), Dan Voiculescu si-a exercitat influenta asupra altor inculpati din dosar in calitate de presedinte al PUR (actualul PC).

In acest context, sunt mentionati in motivare Gheorghe Mencinicopschi, Sorin Pantis si Catalin Jean Sandu, care ar fi fost "recompensati, dupa efectuarea diferitelor operatiuni nelegale, prin asigurarea participarii la simpozioane in strainatate si prin mentinerea sau desemnarea unor functii noi, functii ce erau remunerate".

Tribunalul precizeaza ca Voiculescu si-a folosit influenta, ca presedinte de partid, pentru ca Grivco, firma controlata de el, sa cumpere pachetul de actiuni ...citeste mai departe despre "Dosarul ICA: Cum isi recompensa Voiculescu subalternii dupa ce faceau operatiunile nelegale" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Dan Voiculescu recompense dosar ICA, #Voiculescu Pantis dosar ICA, #Voiculescu Mencinicopschi , #Stiri Administratie