Dosarul infractiunilor informatice, cu prejudiciu de 12 milioane de dolari: 13 persoane au fost arestate

Luni, 27 Aprilie 2015, ora 21:27
933 citiri
Dosarul infractiunilor informatice, cu prejudiciu de 12 milioane de dolari: 13 persoane au fost arestate

Cele 13 persoane retinute de procurorii DIICOT in dosarul infractiunilor informatice au fost arestate, luni seara, prin decizia Tribunalului Bucuresti.

Decizia poate fi contestata la Curtea de Apel Bucuresti.

Cei 13 suspecti au fost retinuti incepand de duminica, cand au fost facute 42 de perchezitii in Capitala si cinci judete, 25 de persoane fiind duse la audieri, pentru destructurarea unei grupari specializate in infractiuni informatice.

Intre cei 13 arestati se numara si fotbalistul de la FC Otopeni Bogdan Ghiceanu.

Pe langa acesta, in dosar mai sunt implicati arbitrul de fotbal Ionut Chiriac si luptatorul K1 Marius Ioan Curtas au afirmat, pentru Mediafax, surse din Politie. Luptatorul K1 are calitatea de martor in acest caz, au precizat sursele citate.

De asemenea, in acelasi dosar mai sunt implicati si doi politisti, potrivit unor surse din DIICOT.

Liderii gruparii investeau banii proveniti din comiterea infractiunilor in imobile, potrivit unui comunicat de ...citeste mai departe despre "Dosarul infractiunilor informatice, cu prejudiciu de 12 milioane de dolari: 13 persoane au fost arestate" pe Ziare.com

#retineri retea fraude informatice, #retea fraude informatice, #DIICOT retea carduri clonate, #retea carduri clonate , #Stiri Administratie