Dosarul lui Traian Basescu privind rapirea jurnalistilor in Irak, trimis la ICCJ

Joi, 28 Mai 2015, ora 13:51
1009 citiri
Dosarul lui Traian Basescu privind rapirea jurnalistilor in Irak, trimis la ICCJ

Magistratii de la Judecatoria Sectorului 5 au decis joi ca nu este de competenta acestei instante sa judece cererea Parchetului General de confirmare a redeschiderii urmaririi penale impotriva fostului presedinte Traian Basescu in legatura cu rapirea jurnalistilor romani in Irak.

Judecatoria Sectorului 5 si-a declinat competenta in acest caz si a trimis dosarul la Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Numele lui Traian Basescu, in dosarul de mita al medicului lui Omar Hayssam

Corneliu Vadim Tudor a depus o plangere penala la Parchetul General in care ii acuza pe Traian Basescu si pe presedintele de atunci al PDL, Vasile Blaga, ca si-au insusit o parte din rascumpararea platita de statul roman pentru eliberarea celor trei jurnalisti romani rapiti in Irak in anul 2005.

In plangerea penala depusa la Parchet, Vadim Tudor aducea ca argumente afirmatiile facute intr-o carte de fostul procuror DIICOT Ciprian Nastasiu, si anume, ca din suma platita de statul roman pentru eliberarea ...citeste mai departe despre "Dosarul lui Traian Basescu privind rapirea jurnalistilor in Irak, trimis la ICCJ" pe Ziare.com

#dosar Basescu Irak ICCJ, #dosar Basescu rapire jurnalisti Irak, #Basescu jurnalisti rapiti Irak , #Stiri Administratie