Dosarul Lukoil, trimis in judecata

Luni, 03 August 2015, ora 17:03
1393 citiri
Dosarul Lukoil, trimis in judecata
Foto: Ziare.com

Doua companii invinuite in dosarul Lukoil au fost trimise in judecata, luni, de catre procurori, prejudiciul in acest caz fiind de circa doua miliarde de euro.

Astfel, au fost trimise in judecata de catre procurorii Parchetului de pe langa Curtea de Apel Ploiesti SC Petrotel Lukoil Ploiesti si SC Lukoil Europe Holdings din Olanda, se arata intr-un comunicat de pe site-ul Ministerului Public.

De asemenea, sase persoane - trei rusi, doi romani si un moldovean - au fost puse sub invinuire si trimise in judecata, acuzatiile in acest dosar fiind de spalare de bani si evaziune fiscala.

Faptele pentru care sunt acuzati inculpatii s-au produs in perioada 2011-2014, iar prejudiciul in acest dosar se ridica la aproape 7,6 miliarde de lei, adica aproape 1,8 miliarde de euro.

Pentru recuperarea prejudiciului, s-a dispus sechestru asupra a aproape 177 de milioane de actiuni, in valoare de 442 de milioane de lei, a unor prime de 1,88 de miliarde de lei, dar si a conturilor celor doua ...citeste mai departe despre "Dosarul Lukoil, trimis in judecata" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#dosar Lukoil trimis judecata, #trimitere judecata Lukoi, #evaziune Lukoil, #spalare bani Lukoil, #dosar Lukoil, #proces Lukoil , #Stiri Administratie