Dosarul "Mafia carnii": Seful DSV Cluj, ridicat de acasa si dus la DNA

Joi, 20 Martie 2014, ora 12:34
1870 citiri
Dosarul "Mafia carnii": Seful DSV Cluj, ridicat de acasa si dus la DNA

Seful Directiei Sanitare Veterinare Cluj, Nicolae Pivariu, este suspectat in dosarul de evaziune fiscala, cu un prejudiciu de peste 15 milioane de euro, si punere in circulatie de carne alterata, acesta fiind audiat de miercuri noapte la DIICOT, potrivit unor surse judiciare.

Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism - Structura Centrala l-au ridicat miercuri pe Pivariu de la locuinta sa si l-au adus la Bucuresti pentru a-l audia. Alaturi de acesta sunt audiate si alte persoane, in dosarul "mafia carnii".

In aceasta cauza, procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism - Structura Centrala au facut, in 12 martie, 102 perchezitii domiciliare in 18 judete, fiind vizate 80 de persoane din doua grupuri infractionale organizate.

Anchetatorii fac cercetarile pentru evaziune fiscala, spalare de bani, punere in circulatie de produse ...citeste mai departe despre "Dosarul "Mafia carnii": Seful DSV Cluj, ridicat de acasa si dus la DNA (Video)" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#dosar carne sef DSV, #dosar carne stricata Cluj, #sef DSV Cluj Napoca , #Stiri Administratie