Dosarul Mediafax: Adrian Sarbu, arestat preventiv

Miercuri, 04 Februarie 2015, ora 04:36
1190 citiri
Dosarul Mediafax: Adrian Sarbu, arestat preventiv
Foto: Antena 3

Curtea de Apel Bucuresti a decis, miercuri dimineata, ca Adrian Sarbu sa fie arestat preventiv, acesta fiind acuzat de evaziune fiscala, spalare de bani si instigare la delapidare, in dosarul Mediafax.

Decizia a fost luata dupa mai multe ore de dezbatere, la cererea Parchetului ICCJ, si nu este definitiva, putand fi atacata cu recurs in 24 de ore.

Avocata Liana Petrovici, acuzata de complicitate la spalare de bani in acelasi dosar si retinuta marti, va fi plasata sub control judiciar, tot ca urmare a deciziei magistratilor de la Curtea de Apel.

Adrian Sarbu a fost retinut, luni seara, pentru 24 de ore, el fiind ridicat de catre anchetatori de la sediul Mediafax, unde tocmai avusese o scurta discutie cu Marian Vanghelie.

Sarbu a fost prezentat instantei, marti, cu propunere de arestare preventiva pentru 29 de zile. Fostul actionar al Pro TV a fost adus cu o duba la Parchetul General, pentru a fi audiat. Marti seara, la ora 20.30, a expirat ordonanta pentru retinerea ...citeste mai departe despre "Dosarul Mediafax: Adrian Sarbu, arestat preventiv" pe Ziare.com

#Adrian Sarbu arestat, #Sarbu arestat preventiv, #adrian sarbu retinut, #Adrian Sarbu dosar Mediafax , #Stiri Administratie