Dosarul Microsoft: Cocos, Nicolae Dumitru, Gabriel Sandu si Gheorghe Stefan au fost retinuti

Marti, 28 Octombrie 2014, ora 11:02
1750 citiri
Dosarul Microsoft: Cocos, Nicolae Dumitru, Gabriel Sandu si Gheorghe Stefan au fost retinuti
Foto: Digi 24

Oamenii de afaceri Dorin Cocos, fostul sot al Elenei Udrea, si Nicolae Dumitru, patronul grupului "Niro" din care face parte si complexul comercial "Dragonul Rosu", precum si Gabriel Sandu, fost ministru al Comunicatiilor in Guvernul Boc, au fost retinuti, luni seara, de procurorii DNA, in dosarul Microsoft.

Ei urmeaza sa fie prezentati, marti, unui complet de la Inalta Curte, procurorii urmand sa ceara arestarea preventiva pentru 30 de zile in cazul celor trei.

Gabriel Sandu a fost primul pentru care s-a anuntat masura retinerii. El a fost ministru al Comunicatiilor si Societatii informationale in perioada decembrie 2008-septembrie 2010. Potrivit unui comunicat al DNA, Sandu este acuzat de luare de mita in forma continuata (doua acte materiale) si spalare de bani.

In jurul orei 22:40, procurorii DNA au emis mandat de retinere si pe numele omului de afaceri Dorin Cocos, informeaza B1 TV. Potrivit procurorilor DNA, Cocos este acuzat de trafic de influenta si spalare de bani si ...citeste mai departe despre "Dosarul Microsoft: Cocos, Nicolae Dumitru, Gabriel Sandu si Gheorghe Stefan au fost retinuti UPDATE" pe Ziare.com

#Cocos retinut Microsoft, #Cocos arest Microsoft, #Cocos DNA Microsoft, #Niro Cocos dosar Microsoft , #Stiri Administratie