Dosarul Microsoft: Gheorghe Stefan a recunoscut la DNA ca a finantat campania PDL

Joi, 26 Februarie 2015, ora 17:55
1333 citiri
Dosarul Microsoft: Gheorghe Stefan a recunoscut la DNA ca a finantat campania PDL

Avocatul Catalin Dancu a declarat joi, la iesirea de la DNA, ca Gheorghe Stefan a fost confruntat cu Dinu Pescariu si a confirmat cele spuse de omul de afaceri, precizand ca a recunoscut ca a finantat si el campania PDL din 2009, dar fara a face referiri in declaratii la Udrea, Blaga si Basescu.

Catalin Dancu a spus ca primarul suspendat al municipiului Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, a fost adus joi la DNA pentru a fi confruntat cu omul de afaceri Dinu Pescariu. Avocatul a precizat ca Dinu Pescariu a facut o declaratie, iar Gheorghe Stefan a aratat ca ea este adevarata in totalitate.

Intrebat unde au ajuns banii luati ca mita in dosarul Microsoft si cum au fost cheltuiti, Dancu a spus ca declaratiile de joi ii confirma lui, ca avocat, faptul ca exista o fapta de trafic de influenta, iar aceasta incepe sa prinda contur.

"Declaratia de astazi imi confirma, in final, ca avem intr-adevar un trafic de influenta real si ca ceea ce a spus Gabriel Sandu este adevarat. Gheorghe Stefan ...citeste mai departe despre "Dosarul Microsoft: Gheorghe Stefan a recunoscut la DNA ca a finantat campania PDL" pe Ziare.com

#Gheorghe Stefan Pescariu Microsoft, #Gheorghe Stefan campanie PDL, #Gheorghe Stefan bani PDL , #Stiri Administratie