Dosarul Revolutiei va fi redeschis: Nu s-au facut toate demersurile pentru aflarea adevarului

Marti, 05 Aprilie 2016, ora 17:08
1761 citiri
Dosarul Revolutiei va fi redeschis: Nu s-au facut toate demersurile pentru aflarea adevarului
Foto: B1TV

Procurorul general interimar Bogdan Licu a anuntat ca a decis redeschiderea dosarului Revolutiei, clasat anul trecut de procurorii militari.

"Am constatat ca solutia de clasare este netemeinica si nelegala, fiind adoptata in baza unor cercetari incomplete", a declarat Bogdan Licu.

Acesta a reamintit ca la data de 19 februarie 2016 a solicitat Inaltei Curti restituirea dosarului 11/P/2014, asa numitul dosar al Revolutiei, pentru a analiza temeinicia solutiei de clasare a dosarului.

Ca urmare a analizarii solutiei, procurorul general interimar a dispus din oficiu infirmarea ordonantei Parchetului de pe langa ICCJ, sectia Parchetelor militare, si redeschiderea dosarului, decizie ce urmeaza a fi supusa atentiei Curtii Supreme.

Din analiza facuta au reiesit mai multe aspecte, inclusiv "o gresita incadrare a faptelor", toate "zadarnicind aflarea adevarului si identificarea faptuitorilor", dar si a "faptuitorilor din spatele faptuitorilor", a mai declarat Bogdan Licu.

Totodata, ...citeste mai departe despre "Dosarul Revolutiei va fi redeschis: Nu s-au facut toate demersurile pentru aflarea adevarului" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#dosare Revolutie redeschise, #dosar Revolutie redeschis , #Stiri Administratie