Dragnea a vorbit despre iubita blonda, Angry Birds, firea sa amuzanta si momentul in care va renunta la mustata

Duminica, 13 August 2017, ora 15:54
1058 citiri
Dragnea a vorbit despre iubita blonda, Angry Birds, firea sa amuzanta si momentul in care va renunta la mustata
Foto: Facebook/Liviu Dragnea

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a oferit un altfel de interviu fata de cele cu care ne-am obisnuit cu totii. Social democratul a lasat deoparte politica si a vorbit despre chestiuni personale, precum tanara sa iubita, jocul preferat si cum este el in timpul liber sau momentul in care o sa renunte la mustata.

Intrebat fiind de reporterul Antena 3 daca prefera o femeie blonda sau una bruneta, Dragnea a spus ca "Sa fie frumoasa, desteapta si devreme acasa. Iubesc o fata care e blonda". Este pentru prima data cand liderul PSD vorbeste despre iubita sa, desi presa a scris de foarte multe ori ca acesta ar avea o relatie cu o tanara de 25 de ani pe nume Irina Tanase.

Dragnea a mai vorbit si despre modul in care isi petrece serile, si anume citind sau uitandu-se la filme, dar din cand in cand, spune el, se joaca si Angry Birds Friends. "E un joc de foarte multa rabdare, nu e de strategie, ci de geometrie. Eu am fost foarte bun la geometrie. De cateva ori am fost pe primul loc. Daca as avea mai mult timp, as fi mai des", a spus el.

Un alt subiect despre care a discutat Dragnea a fost mustata sa, deja considerat un brand personal.

"Mi-am dat-o o sigura data jos ca m-a fortat in armata sergentul. Nu o sa o dau jos. E o promisiune pe care i-am facut-o tatalui meu, dar daca PSD va castiga alegerile prezidentiale o voi da jos", a mentionat presedintele Camerei Deputatilor.

Interviul a continuat cu cateva intrebari cu variante de alegere. Iata ce a raspuns liderul PSD:

"Reporter: Brazilia sau Grecia?

Dragnea: Cred ca Delta Dunarii. Eu colind de mic. Cunosc Bucegii ca pe buzunarul meu.

Reporter: Sorin Grindeanu sau Victor Ponta?

Dragnea: Am ales deja. Mihai Tudose.

Reporer: Klaus Iohannis sau Traian Basescu?

Dragnea: Nu pot sa aleg.

Reporer: Rusii sau americanii?

Dragnea: Romanii".

Liderul PSD a fost intrebat care este cel mai mare viciu al sau. "Fumatul", a spus el, precizand ca ar vrea sa se lase.

Despre cum este el in afara politicii, Dragnea a mentionat ca atunci cand nu este in actiuni oficiale "glumesc foarte mult si spun foarte multe bancuri".

"Cum va vedeti in 2019: presedinte PSD, prim-ministru sau presedinte al Romaniei?", a fost intrebat presedintele PSD, el raspunzand imediat: "Ma vad Liviu Dragnea".

Despre trupa muzicala din facultate, Dragnea a spus ca a creat-o din dragoste.

"Formatia am facut-o din dragoste sau din enervare. Cunoscusem o fata in facultate, ieseam impreuna si ea tot imi spunea de un tip care canta la ...citeste mai departe despre "Dragnea a vorbit despre iubita blonda, Angry Birds, firea sa amuzanta si momentul in care va renunta la mustata" pe Ziare.com

#Dragnea iubita blonda, #Dragnea ras mustata, #Dragnea timp liber , #Stiri Administratie