Dragnea merge pana in panzele albe pentru Antene: Analizam o motiune de cenzura impotriva lui Ciolos

Miercuri, 17 Februarie 2016, ora 23:03
1096 citiri
Dragnea merge pana in panzele albe pentru Antene: Analizam o motiune de cenzura impotriva lui Ciolos
Foto: Antena 3

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat, miercuri seara, ca in cazul in care televiziunile trustului Intact vor fi evacuate e posibil ca el si colegii sai sa depuna o motiune de cenzura impotriva Guvernului condus de Dacian Ciolos.

"Am discutat azi in partid. Ieri am fost mai transant. Nu am folosit cuvinte mestesugite. Daca se intampla ca ANAF sa inchida cinci televiziuni, Guvernul Romaniei, care a spus ca protejeaza libertatea presei, cred ca nu mai poate ramane in functie.

Daca se intampla, noi analizam foarte serios eventualitatea depunerii unei motiuni de cenzura. Devine extrem de periculos pentru democratie, pentru libertatea noastra", a declarat Liviu Dragnea la Antena 3.

Circ in Senat pe cazul Antena 3: Lui Ciolos i s-a cerut demisia si a fost acuzat ca se urca pe cadavre

Cu toate acestea, seful PSD a sustinut ca spera sa nu se ajunga la motiunea de cenzura si ca "cine trebuia sa inteleaga" ceva din ceea ce a spus in aceasta seara o va face.

"Sper sa nu se ...citeste mai departe despre "Dragnea merge pana in panzele albe pentru Antene: Analizam o motiune de cenzura impotriva lui Ciolos" pe Ziare.com

#Dragnea Antena 3 ANAF, #Dragnea televiziune Antena 3 evacuata, #Dragnea Antena 3 evacuata sediu , #Stiri Administratie