Dragnea: Pentru orice medic, impozitul pe salariu va fi zero din ianuarie 2018

Vineri, 19 Mai 2017, ora 13:52
1013 citiri
Dragnea: Pentru orice medic, impozitul pe salariu va fi zero din ianuarie 2018
Foto: Facebook/Liviu Dragnea

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca salariile medicilor nu vor mai fi impozitate de la 1 ianuarie 2018, el adaugand ca aceasta masura va fi luata pentru a-i determina pe medici sa nu mai plece la munca in strainatate.

"Pentru orice medic, impozitul pe salariu va fi zero, indiferent de salariu.

S-a tot vorbit de ani de zile, ne-am plans toti ca ne pleaca medicii din tara. Normal ca, avand capacitatea de pregatire foarte buna, mergeau sa castige bani mai multi. Ca sa ii aduci inapoi trebuie sa le oferi salarii comparabile cu ceea ce este in Vest", a afirmat Dragnea, vineri, la Bacau.

Ramane de vazut daca eliminarea impozitului pentru medici se va aplica si in privat sau doar in sistemul de stat.

Programul de guvernare al PSD, cu care a castigat algerile, prevede ca, incepand cu 2018, impozitul pe venit va fi eliminat pentru mai multe categorii de salariati, precum medici, artisti, scriitori, jurnalisti, notari, contabili care au venituri din activitati independente de pana la 24.000 lei anual.

Pe de alta parte, Dragnea a mai spus, vineri, ca salariile medicilor vor creste "in totalitate" de la 1 ianuarie 2018.

"Spre deosebire de alte categorii sociale la care cresterile vor fi graduale, in urmatorii ani, cresterile la medici vor fi exact de la 1 ianuarie 2018, in totalitate", a precizat liderul PSD.

Legea salarizarii mai trece de o comisie, cu cresteri pe banda rulanta. Vezi cum a obtinut Fiscul salarii mai mariLegea salarizarii: Salariile vor creste in universitati, dar doar la directori si secretarii sefi - amendamentSalarii mai mari cu 20% pentru mai multe categorii de bugetari, dar fara burse in vacanta pentru studenti, au decis deputatii in comisiiDragnea prezinta cat vor castiga profesorii, medicii si alte categorii de bugetari, potrivit noii Legi a salarizarii unitareMinistrul Sanatatii spune ca legea salarizarii unitare va rezolva toate problemele din sistem: Sunt foarte multe salarii care se dubleaza sau tripleaza ...citeste mai departe despre "Dragnea: Pentru orice medic, impozitul pe salariu va fi zero din ianuarie 2018" pe Ziare.com

#Dragnea salarii medici, #Dragnea impozit salarii medici, #Dragnea cresteri venituri medici , #Stiri Administratie