Dragnea sustine ca s-a incercat asasinarea lui, iar Internetul a innebunit de ras. Iata cele mai tari glume

Miercuri, 22 August 2018, ora 10:23
1265 citiri
Dragnea sustine ca s-a incercat asasinarea lui, iar Internetul a innebunit de ras. Iata cele mai tari glume
Foto: Facebook/Liviu Dragnea

Dupa ce Liviu Dragnea a sustinut, marti seara, ca anul trecut a existat o tentativa de ucidere a sa, romanii si-au pus din nou la incercare simtul umorului si Internetul s-a umplut de glume. Iata ce a iesit.

"Incendiar! Maine seara la Antena 3 este invitata Viorica Dancila care va dezvalui cum era sa fie victima DEX, DOOM2 si IOOP, grupari paramilitare extremiste interne, dar a fost salvata in ultimul moment de PLM si Maria Grapini".

"A zis Dragnea ca Soros a vrut sa-l asasineze anul trecut. Pai anul asta a vrut o tara intreaga sa faca asta".

"Ucigasii s-au apropiat de el, dar Dragnea le-a furat si chilotii dupa ei. Aia nici acum nu inteleg ce li s-a intamplat ... inca isi cauta hainele si pistoalele de anu trecut incoace".

"Breaking news: Cei patru asasini platiti de Soros sa-l lichideze pe Dragnea au fost identificati. Nu pot da, din motive de securitate, decat initialele prenumelor lor: M, U, I, E".

"Cica Dragnea ar fi scapat de asasini oferindu-le posturi in Jandarmerie".

"I-auzi, fratioare:

La apus de soare

Vor sa mi-l omoare

Statul paralel

Si Klaus Werner

Baciul sibian

Ciolos si Orban

Pe-un teleormanean

Cela mai taran

Cu dintii stricati

Si strampi flausati

Cu amanta mica

Cat o nepotica

Cu slugi multe, multe

Pro@ste rau, si tute..." - Marian Grecu.

"Ati vazut ce forta au ezoteristii din Romania! Jos labele de pe Liviu Dragnea, ca daca nu o sa platiti cu varf si indesat! Daca mai traia Lorin Fortuna, Livache scapa si de dosar, nu doar de tentativa de asasinat! Nino, nino!".

"S-a elucidat misterul interventiei jandarmilor asupra taxiului cu cei patru evrei. au ratat prima data si au revenit sa-i ia glanda lu'Dragnea! sa mai zica unu ca n-ai organ dastept! maine ce dracu mai urmeaza?".

"Dragnea sustine ca anul trecut a fost tinta unui atentat esuat asupra vietii lui, pus la cale de 4 straini. Omul Invizibil, Yeti, Mos Craciun si Bau-Bau au negat orice implicare".

"Buna ziua, camere cu vedere la mare mai aveti? Ne pare rau, doar cu 4 asasini, daca doriti".

"Aia patru erau fratii si parintii Irinei".

"De ce sa pui pe urmele lui Dragnea asasini platiti cand sunt atatia oameni de bine care ar face'o gratis?".

"Se pare ca anul trecut indragitul lider socialdemocrat, Liviul I-ul de Romania, a fost victima unei tentative de asasinat. Din fericire pentru popularul lider, otrava a fost administrata in pasta de dinti, astfel ca acesta a scapat".

"Carmen Dan a gasit cei patru asasini straini ascunsi in priza c ...citeste mai departe despre "Dragnea sustine ca s-a incercat asasinarea lui, iar Internetul a innebunit de ras. Iata cele mai tari glume" pe Ziare.com

#Dragnea glume asasinare, #tentativa asasinat Dragnea , #Stiri Administratie