Dupa haosul din trafic, directorul Administratiei Strazilor din Bucuresti a demisionat

Miercuri, 07 Octombrie 2015, ora 14:51
1448 citiri
Dupa haosul din trafic, directorul Administratiei Strazilor din Bucuresti a demisionat
Foto: Arhiva Ziare.com

Directorul general al Administratiei Strazilor, Alina Roman, a demisionat, in contextul discutiilor privind nefunctionarea, de mai multe luni, a sistemului de management al traficului din Capitala.

Primaria Municipiului Bucuresti arata, intr-un comunicat de presa transmis miercuri, ca primarul general interimar, Dan Stefanel Marin, a luat act de demisia directorului general de la Administratia Strazilor, Alina Roman.

De asemenea, edilul a convocat persoanele responsabile cu sistemul de management al traficului, dupa ce presa a semnalat ca acesta este nefunctional de mai mult timp.

Primarul interimar al Capitalei a demis directorii de la Cultura, Monumente si Audit Intern

"Edilul sef ii asigura pe bucuresteni ca va lua toate masurile pentru ca defectiunile aparute sa fie remediate in cel mai scurt timp, iar sistemul de management contractat de Municipalitate sa functioneze in parametri normali", ...citeste mai departe despre "Dupa haosul din trafic, directorul Administratiei Strazilor din Bucuresti a demisionat" pe Ziare.com

#Directorul Administratiei Strazilor demisie, #Alina Roman demisie, #Alina Roman director Administratia Strazilor , #Stiri Administratie