Dupa scandalul legat de tragedia din Colectiv, Patriarhia si-a schimbat purtatorul de cuvant

Marti, 17 Noiembrie 2015, ora 18:05
776 citiri
Dupa scandalul legat de tragedia din Colectiv, Patriarhia si-a schimbat purtatorul de cuvant
Foto: Trinitas TV

Patriarhia Romana a decis schimbarea purtatorului de cuvant, parintele Constantin Stoica fiind inlocuit cu Vasile Banescu (foto), realizator de emisiuni la Trinitas TV.

"Dragi prieteni, din ziua de 16 noiembrie 2015, echipei de la Biroul de presa al Patriarhiei Romane i s-a alaturat domnul consilier patriarhal Vasile Banescu, realizator de emisiuni la TRINITAS TV, care va prelua responsabilitatea de purtator de cuvant al Patriarhiei Romane.

Parintele consilier patriarhal Constantin Stoica si parintele consilier patriarhal Ciprian Apetrei isi desfasoara in continuare activitatea la Biroul de presa al Patriarhiei Romane impreuna cu parintele inspector eparhial Bogdan Teleanu. In viitorul apropiat, la inceputul lunii decembrie, intentionam sa organizam o intalnire informala cu toti colaboratorii din media ai Patriarhiei Romane", se arata intr-un comunicat remis, marti, presei.

Inlocuirea parintelui Constantin Stoica are loc dupa o serie de luari de pozitie ale acestuia care au ...citeste mai departe despre "Dupa scandalul legat de tragedia din Colectiv, Patriarhia si-a schimbat purtatorul de cuvant" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#schimbare purtator cuvant Patriarhia Romana , #Stiri Administratie