Efectele politice ale scandalului Olteanu

Duminica, 31 Iulie 2016, ora 08:59
819 citiri
Efectele politice ale scandalului Olteanu

Ma astept ca scandalul Olteanu si posibila, chiar probabila aplecare catre spovendanie a lui SOV si a apropiatilor lui sa aiba efecte semnificative pe scena politica romaneasca.

Nu cred, am mai spus-o, ca ALDE va fi afectat electoral. Cine este sensibil la chestiunile privind integritatea nu vad cum ar fi fost vreodata tentat de partidul condus de cele mai agresive voci anti-justitie. Dl Tariceanu si-a facut un brand politic din acest discurs, dupa cum se stie.

Iar cine accepta acest discurs, cu siguranta va crede ca dl Tariceanu este o tinta inocenta a dictaturii "binomului". Deci, in loc sa fie indepartat, mai degraba cred ca va fi inversunat. Inversunare la care vad ca lucreaza intens si Antena 3.

Efectele asupra ALDE ar putea fi nimicitoare doar daca CPT ar intra cumva in arest, ceea ce ar depinde insa de un vot care nu am nici cea mai mica indoiala ca nu se va da in aceasta toamna. De ceea as zice ca DNA nici nu-l va cere.

Dar probabil ca dl Tariceanu se astepta ca ...citeste mai departe despre "Efectele politice ale scandalului Olteanu" pe Ziare.com

#Tariceanu SOV Olteanu, #Bogdan lteanu trafic influenta , #Stiri Administratie