Elena Udrea a ajuns la Inalta Curte, incatusata: A facut din nou gestul controversat cu degetul la nas

Miercuri, 11 Februarie 2015, ora 13:56
1281 citiri
Elena Udrea a ajuns la Inalta Curte, incatusata: A facut din nou gestul controversat cu degetul la nas
Foto: B1TV

Elena Udrea a fost adusa, miercuri, in jurul orei 13.40, cu o duba a politiei, la sediul Inaltei Curti de Casatie si Justitie (ICCJ), unde urmeaza sa se judece solicitarea DNA de arestare preventiva pentru 30 de zile.

Deputatul PMP si-a dus din nou degetul la nas, repetand gestul facut luni in Parlament, cand colegii sai din Camera Deputatilor au incuviintat toate cele sase cereri ale procurorilor anticoruptie de urmarire penala si arestare preventiva, in dosarele Microsoft si Gala Bute.

Cum si-a petrecut Elena Udrea prima noapte in arestul Politiei Capitalei - surse

Elena Udrea a iesit incatusata din duba politiei, purtand aceleasi haine ca marti, cand a fost retinuta pentru 24 de ore in dosarul Microsoft, fiind acuzata de trafic de influenta si spalare de bani.

Udrea si-a dus degetul la nas, inainte de a intra in sediul ICCJ. Fotul ministru al Turismului a facut acelasi gest bizar si la finalul discursului pe care l-a tinut, luni seara, in Parlamentul Romaniei, in fata ...citeste mai departe despre "Elena Udrea a ajuns la Inalta Curte, incatusata: A facut din nou gestul controversat cu degetul la nas" pe Ziare.com

#Elena Udrea nas, #Elena Udrea deget nas , #Stiri Administratie