Elena Udrea, arestata in dosarul Gala Bute

Miercuri, 25 Februarie 2015, ora 14:57
1434 citiri
Elena Udrea, arestata in dosarul Gala Bute
Foto: Informatia zilei

Elena Udrea va fi arestata in dosarul Gala Bute, au decis miercuri magistratii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ).

Judecatorii au admis astfel cererea DNA de arestare preventiva a Elenei Udrea. Decizia curtii supreme este executorie, dar nu definitiva, asa ca reprezentantii legali ai deputatului o pot contesta.

Magistratii au dispus arestarea Elenei Udrea pentru patru capete de acuzare, mai exact infractiuni de luare de mita si abuz in serviciu, insa au respins acuzatia DNA care se refera la folosirea influentei pentru obtinerea de foloase.

Urmeaza ca fosta candidata la prezidentiale sa fie ridicata de acasa cu o duba de politie, intrucat se afla in arest la domiciliu in dosarul Microsoft. Ea se va intoarce in arestul Politiei Capitalei, de unde a fost eliberata in urma cu circa o saptamana, dupa ce instanta a decis inlocuirea arestului preventiv cu arestul la domiciliu.

Totusi, unul dintre avocatii fostei sefe a PMP, Marius Striblea, a sustinut in repetate... citeste mai departe despre "Elena Udrea, arestata in dosarul Gala Bute" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Elena Udrea arestata, #Elena Udrea arestata Gala Bute, #Elena Udrea arestat preventiv , #Stiri Administratie