Elena Udrea stia de banii dati de Cocos in campaniile PDL: Asa se finanteaza, de ce va prefaceti ca nu stiti?

Miercuri, 25 Februarie 2015, ora 10:12
1162 citiri
Elena Udrea stia de banii dati de Cocos in campaniile PDL: Asa se finanteaza, de ce va prefaceti ca nu stiti?

Elena Udrea, care asteapta miercuri sa afle daca va fi sau nu arestata preventiv in dosarul Gala Bute, sustine ca stia despre faptul ca fostul ei sot Dorin Cocos finanta campaniile electorale ale PDL.

Deputatul a facut afirmatia la iesirea de la Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ), unde se judeca cererea DNA de arestare preventiva a Elenei Udrea si unde a dat explicatii in fata magistrtilor.

Referitor la denuntul potrivit caruia campaniile electorale ale PDL au fost finantate din bani privati, de catre fostul sot al Elenei Udrea, Dorin Cocos, deputatul a precizat ca acest lucru nu este un secret, ci o practica despre care toata lumea stie.

"Nu e un secret, asa se finanteza campaniile elctorale, de ce va prefaceti ca nu stiti? Intrebati-i pe Iohannis, pe Ponta, veti vedea ca fac la fel. Stiam ca Dorin Cocos finanta campaniile PDL", a dezvaluit Elena Udrea in fata jurnalistilor.

Elena Udrea afla daca va fi arestata din nou. Procesul incepe la ora 8.00

Fosta sefa a ...citeste mai departe despre "Elena Udrea stia de banii dati de Cocos in campaniile PDL: Asa se finanteaza, de ce va prefaceti ca nu stiti?" pe Ziare.com

#Elena Udrea campanii PDL, #Elena Udrea Cocos PDL , #Stiri Administratie