Elevi la spital din cauza laptelui baut la scoala - controale la o fabrica de lactate din Brasov

Sambata, 05 Martie 2016, ora 20:10
1055 citiri
Elevi la spital din cauza laptelui baut la scoala - controale la o fabrica de lactate din Brasov
Foto: Arhiva Ziare.com

Fabrica de lactate Olympus din comuna Halchiu, judetul Brasov, este controlata de inspectorii Protectiei Consumatorilor, in cazul elevilor care au ajuns la spital dupa ce au baut lapte la scoala.

Anuntul a fost facut pe Facebook de Paul Anghel, director general al Directiei Generale Control si Supraveghere Piata si Armonizare Europeana la ANPC.

"In acest moment, fabrica de lactate Olympus din comuna Halchiu, judetul Brasov, are parte de un control amanuntit al comisarilor CRPC Brasov, condusi de Sorin Susanu, ca urmare a unei toxiinfectii alimentare depistata la o scoala din comuna Pechea, judetul Galati. Regiunea este coordonata de vicepresedintele ANPC Razvan Adrian Florescu", a mentionat acesta pe reteaua de socializare.

La randul sau, Sorin Susanu a precizat ca e posibil ca fabrica respectiva sa nu aiba nicio legatura cu problema de sanatate a elevilor.

"Am avut mai multe sesizari, astfel ca azi efectuam un control la Olympus. Momentan nu ne putem pronunta cu privire la ...citeste mai departe despre "Elevi la spital din cauza laptelui baut la scoala - controale la o fabrica de lactate din Brasov" pe Ziare.com

#elevi spital baut lapte controale, #controale firma lapte , #Stiri Administratie