Elicopter de atac fara pilot, in coasta Rusiei - reusita unei tari de 3 ori mai mica decat Romania (Foto)

Sambata, 30 Mai 2015, ora 11:16
958 citiri
Elicopter de atac fara pilot, in coasta Rusiei - reusita unei tari de 3 ori mai mica decat Romania (Foto)
Foto: Defence Blog

Cursa inarmarilor continua cu viteza ametitoare si rezultate spectaculoase, pe fondul tensiunilor dintre Occident si Rusia generate de conflictul din estul Ucrainei.

Nici n-au anuntat bine nemtii ca vor construi un nou tanc de lupta, Leopard 3, impreuna cu francezii, ca rusii tocmai si-au luat in primire cele mai noi uniforme si echipamente militare. Se asorteaza perfect cu noul lor tanc Armata.

Intre timp, NATO desfasoara de zor exercitii militare fara precedent in tarile aliate si partenere, tot mai aproape de granitele Rusiei.

Premiera militara: Aeronavele hibrid Osprey ale puscasilor marini, in Romania (Galerie foto)

Cum n-a mai trecut o zi, in ultima vreme, fara sa mai apara o noua stire legata de achizitii de armament si planuri de inarmare, iata ca a venit si randul Georgiei sa iasa la rampa, chiar de Ziua independentei tarii din Caucaz.

Producatorul georgian Delta a prezentat saptamana aceasta ultima noutate in materie de aparate de zbor fara pilot (UAV).

De ...citeste mai departe despre "Elicopter de atac fara pilot, in coasta Rusiei - reusita unei tari de 3 ori mai mica decat Romania (Foto)" pe Ziare.com

#elicopter fara pilot Delta, #Delta drone Georgia, #Georgia elicopter lupta , #Stiri Administratie