Epidemie de rujeola in Romania: Peste 2.000 de cazuri confirmate, cel putin 13 morti

Vineri, 13 Ianuarie 2017, ora 22:29
896 citiri
Epidemie de rujeola in Romania: Peste 2.000 de cazuri confirmate, cel putin 13 morti

Peste 2.000 de cazuri de rujeola au fost confirmate in Romania de la izbucnirea epidemiei, fiind inregistrate 13 decese, un al 14-lea deces posibil datorat acestei boli se afla in curs de confirmare, anunta Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile.

Potrivit raportului intocmit de Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile (CNSCBT), publicat joi, 12 ianuarie, datele pe ultima saptamana arata ca in Romania au fost confirmate 2.165 de cazuri de rujeola, din care 13 decese.

Cinci dintre cei decedati sunt din judetul Arad, trei din judetul Timis, trei din judetul Dolj, un caz la Caras-Severin si un caz in Capitala, se mai arata in raportul publicat joi.

In document se arata ca un al 14-lea deces posibil datorat rujeolei se afla in curs de confirmare/infirmare, in judetul Timis.

Cele peste 2.000 de cazuri de rujeola au fost confirmate in 34 de judete, cele ...citeste mai departe despre "Epidemie de rujeola in Romania: Peste 2.000 de cazuri confirmate, cel putin 13 morti" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#epidemie rujeola Romania, #rujeola copii , #Stiri Administratie