Kovesi neaga acuzatiile lui Ghita si Basescu si vorbeste despre relatia DNA cu SRI: Se incearca destabilizarea sistemului judiciar!

Marti, 17 Ianuarie 2017, ora 14:09
1502 citiri
Kovesi neaga acuzatiile lui Ghita si Basescu si vorbeste despre relatia DNA cu SRI: Se incearca destabilizarea sistemului judiciar!
Foto: Arhiva Ziare.com

Nu am participat la evenimente private cu Sebastian Ghita, nu am vorbit niciodata la telefon cu Sebastian Ghita, nu i-am dat mailuri, nu am participat decat la evenimente organizate de sefi de institutii sau de institutii publice. Nu am de ce sa demisionez. Mi-am facut si voi continua sa-mi fac treaba, afirma procurorul sef DNA, Laura Codruta Kovesi.

Intr-un interviu acordat Ziare.com, Laura Kovesi a apreciat ca scandalul creat de Sebastian Ghita are ca tinta intregul sistem judiciar: "decredibilizare, hartuire, intimidare. Impactul este asupra intregului sistem de justitie. Sunt multi care spun: uite ce va fac voua, cand dosarele vor ajunge la noi, ni se poate intampla la fel. Ce sunt aceste atacuri? O incercare de a ne intimida. DNA a atins persoane foarte importante, cu averi impresionante.

(...) S-au dat sute de mii de euro, chiar si un milion, pentru campanii anti-DNA, de hartuire, de intimidare, de denigrare".

Citeste mai departe despre "EXCLUSIV Kovesi neaga acuzatiile lui Ghita si Basescu si vorbeste despre relatia DNA cu SRI: Se incearca destabilizarea sistemului judiciar! Interviu video (I) " pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Kovesi Ghita Coldea , #Stiri Administratie