Explozie intr-o nava, la Navrom Galati: Doua persoane au fost ranite

Luni, 13 Martie 2017, ora 10:33
1019 citiri
Explozie intr-o nava, la Navrom Galati: Doua persoane au fost ranite
Foto: Navrom

Doua persoane au ajuns, luni dimineata, la Spitalul Judetean de Urgenta din Galati in urma unei explozii, urmata de un incendiu, la compartimentul motoare, intr-o nava aflata in reparatie la Navrom Galati.

Potrivit purtatorului de cuvant al ISU Galati, Eugen Chirita, explozia a fost provocata de o acumulare de gaz metan in compartimentul motoare al unei nave impingator.

In urma exploziei si a incendiului ce a cuprins compartimentul motoare pe o suprafata de aproximativ 30 mp au fost ranite doua persoane: un barbat de 54 ani, care are arsuri de gradul doi si trei pe o suprafata de aproximativ 90% din suprafata corpului, si o femeie de 52 ani, care a suferit un atac de panica si acuza dureri toracice.

"Victimele au fost extrase, stabilizate si preluate de doua ambulante SMURD, fiind transportate la unitatea de primiri urgente a Spitalului Judetean Galati", a spus Chirita.

El a precizat ca pentru stingerea incendiului au actionat trei autospeciale ale pompierilor. Incendiul a fost stins inainte de a se extinde la intreaga nava. ...citeste mai departe despre "Explozie intr-o nava, la Navrom Galati: Doua persoane au fost ranite" pe Ziare.com

#incendiu nava Navron Galati, #incendiu Navorm Galati raniti , #Stiri Administratie