Explozie puternica in New York, cu cel putin 29 de raniti: Vezi ce spune MAE despre romanii din SUA

Duminica, 18 Septembrie 2016, ora 11:29
875 citiri
Explozie puternica in New York, cu cel putin 29 de raniti: Vezi ce spune MAE despre romanii din SUA
Foto: Captura Youtube

Niciun cetatean roman nu a solicitat pana acum asistenta consulara dupa explozia care a zguduit, in noaptea de sambata spre duminica, un cartier aglomerat din centrul New York-ului.

"Consulatul General al Romaniei la New York s-a autosesizat in urma exploziei care a avut loc, in cursul noptii de sambata, in cartierul Chelsea si a efectuat demersuri pentru a verifica daca printre victime se afla si cetateni romani.

Afla LIVE cele mai noi informatii despre explozia din New York

Pana la acest moment, la nivelul oficiului consular nu au fost inregistrate solicitari de asistenta consulara din partea unor cetateni romani.

Consulatul General al Romaniei la New York continua monitorizarea cazului si este pregatita sa acorde asistenta consulara daca situatia o va impune", se arata intr-un raspuns MAE remis la solicitarea Ziare.com.

Amintim ca o explozie puternica a zguduit sambata noaptea cartierul Chelsea din districtul newyorkez Manhattan. Sunt cel putin ...citeste mai departe despre "Explozie puternica in New York, cu cel putin 29 de raniti: Vezi ce spune MAE despre romanii din SUA" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#romani exployie New York , #Stiri Administratie