Falimentul Ultra Pro Computers, la DIICOT: Patronii au fost retinuti

Joi, 18 Septembrie 2014, ora 15:17
1640 citiri
Falimentul Ultra Pro Computers, la DIICOT: Patronii au fost retinuti

Sotii Cristian si Alina Fughina si Laszlo Kiss au fost retinuti, in dosarul "Ultra Pro Computers", in care prejudiciul prin delapidare si spalare de bani este estimat la 10 milioane de euro.

Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) au retinut-o si pe Liliana Anton, iar in cazul Anei Lavinia Vasile-Caba au dispus cercetarea sub control judiciar, au declarat surse judicare.

Potrivit surselor citate, Ana Lavinia Vasile-Caba a recunoscut faptele de care este acuzata si a dat o declaratie completa. Sotii Fughina, Laszlo Kiss si Liliana Anton vor fi prezentati joi Curtii de Apel Bucuresti cu propunere de arestare preventiva.

In acest dosar, procurorii DIICOT au facut, miercuri, 17 perchezitii domiciliare in Bucuresti si in judetele Vrancea si Ilfov, la membrii gruparii infractionale suspectate de delapidare si spalare de bani.

Surse ...citeste mai departe despre "Falimentul Ultra Pro Computers, la DIICOT: Patronii au fost retinuti" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#patron Ultra Pro Computers retinut, #Ultra Pro Computers delapidare, #Ultra Pro Computers spalare bani , #Stiri Administratie