Familia Iohannis isi vrea casa din Sibiu inapoi - procesul, amanat pana in iunie

Luni, 25 Ianuarie 2016, ora 11:53
1420 citiri
Familia Iohannis isi vrea casa din Sibiu inapoi - procesul, amanat pana in iunie
Foto: Arhiva/Ziare.com

Judecarea procesului in care presedintele Klaus Iohannis si sotia sa solicita revizuirea deciziei de anulare a contractului pentru un imobil cumparat de acestia in centrul Sibiului a fost amanata de Curtea de Apel Brasov pentru 6 iunie, pentru citarea unei parti care locuieste in SUA.

Magistratii Curtii de Apel Brasov au decis, luni, sa amane judecarea cauzei pentru 6 iunie, pentru citarea unei parti implicate in acest dosar, care are domiciliul in SUA.

Intre timp, ar urma sa fie analizata, in luna februarie, de catre Inalta Curte de Casatie si Justitie, o cerere de stramutare a procesului, depusa de familia Iohannis.

Iohannis nu renunta la casa din centrul Sibiului: Judecatorii din Brasov n-ar fi fost independenti si impartiali

In 12 noiembrie 2015, presedintele Klaus Iohannis si sotia acestuia au pierdut definitiv procesul privind un imobil pe care il cumparasera in centrul municipiului Sibiu. Curtea de Apel Brasov a mentinut atunci o decizie data in 2014 de Tribunalul ...citeste mai departe despre "Familia Iohannis isi vrea casa din Sibiu inapoi - procesul, amanat pana in iunie" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#casa Sibiu Klaus Iohannis proces amanat, #imobil Sibiu Iohannis proces, #imobil Iohannis Sibiu, #case Iohannis , #Stiri Administratie