Fara arest pentru corupti? Ambasada SUA: Un semnal descurajator, mai ales pentru investitori

Miercuri, 06 Mai 2015, ora 17:41
1255 citiri
Fara arest pentru corupti? Ambasada SUA: Un semnal descurajator, mai ales pentru investitori

Ambasada SUA a precizat, miercuri, ca urmareste ingrijorarile generate de amendamentele propuse la Codul Penal, subliniind ca orice modificari trebuie analizate cu atentie de toate partile interesate, pentru a se asigura ca nu submineaza progresele recente obtinute in consolidarea statului de drept.

"Urmarim ingrijorarile generate de amendamentele propuse de Parlament la Codul Penal si Codul de Procedura Penala in aceasta saptamana. Orice modificari aduse acestor coduri trebuie analizate cu atentie si in mod transparent de toate partile interesate, pentru a se asigura ca aceste modificari nu submineaza progresele recente obtinute de Romania in consolidarea statului de drept si in lupta anticoruptie", a transmis Ambasada SUA.

"Asa cum am mai declarat, astfel de rezultate ar fi un semnal descurajator, mai ales pentru investitori. Transparenta, predictibilitatea si stabilitatea sunt factori esentiali pentru atragerea in Romania a investitorilor locali si internationali", a precizat ...citeste mai departe despre "Fara arest pentru corupti? Ambasada SUA: Un semnal descurajator, mai ales pentru investitori" pe Ziare.com

#arest coruptie Ambasada SUA, #Ambasada SUA Cod penal , #Stiri Administratie