Fenechiu ar putea iesi mai devreme din inchisoare - care sunt conditiile

Vineri, 31 Ianuarie 2014, ora 19:20
971 citiri
Fenechiu ar putea iesi mai devreme din inchisoare - care sunt conditiile
Foto: Arhiva

Regimul de detentie in cazul fostului ministru al Transporturilor, Relu Fenechiu, va fi stabilit de o comisie speciala, iar acesta ar putea iesi din inchisoare, cel mai devreme, dupa trei ani si patru luni.

Fenechiu a fost condamnat, joi, la cinci ani de inchisoare in dosarul "Transformatorul". El s-a predat, joi seara, la IPJ Iasi, iar in cursul zilei de vineri a fost transferat la Penitenciarul de Maxima Siguranta Iasi, potrivit Adevarul.

Relu Fenechiu, condamnat la 5 ani de inchisoare cu executare

"Va fi introdus intr-un regim de carantinare si de observare timp de 21 de zile. Fiecare nou detinut, fie ca este in arest preventiv sau condamnat definitiv, are acelasi traseu custodial.

Depinde de regimul de executare la care va fi incadrat, care va fi stabilit de catre o comisie la maximum 30 de zile de la depunere. De regula, orice persoana poate fi transferata daca penitenciarul respectiv nu are regimul de executare la care acesta a fost condamnat", a explicat purtatorul ...citeste mai departe despre "Fenechiu ar putea iesi mai devreme din inchisoare - care sunt conditiile" pe Ziare.com

#Relu Fenechiu inchisoare, #Relu Fenechiu condamnat, #Relu Fenechiu eliberare conditionata, #Relu Fenechiu munca inchisoare , #Stiri Administratie