Filosoful Mihai Sora, inclus in topul oamenilor care vor influenta Europa in 2019

Marti, 04 Decembrie 2018, ora 10:13
940 citiri
Filosoful Mihai Sora, inclus in topul oamenilor care vor influenta Europa in 2019
Foto: captura ecran Politico

Filosoful Mihai Sora a fost inclus in top 28 al persoanelor care vor influenta Europa in 2019, lista intocmita de Politico.

Topul este alcatuit din trei categorii: persoane de actiune (doers), protestatari/ contestatari ai Puterii (disruptors) si visatori (dreamers), care vor transforma fata Europei in anul urmator.

Mihai Sora a fost inclus in categoria "disruptors".

In categoria in care se regaseste filosoful, cea a contestatarilor Puterii, mai sunt Mary Lou McDonald (Irlanda), Mattias Tesfaye (Danemarca), Jeremy Corbyn (Marea Britanie), Eleni Touloupaki (Grecia), Herbert Kickl (Austria), Ali Can (Turcia/ Germania), Marta Pardavi (Ungaria) si Mischael Modrikamen (Belgia).

"In fiecare an, Politico face o lista cu 28 de persoane care vor forma Europa in anul urmator.

De data aceasta, am facut lucrurile putin diferit. In plus fata de alegerea unei singure persoane in fruntea listei - liderul italian de extrema dreapta Matteo Salvini - am clasat restul de 27 de persoane in trei categorii: doers, dreamers si disruptors", noteaza Politico.

De asemenea, publicatia i-a facut un profil filosofului, care poate fi citit integral aici.

Vezi si un interviu acordat Ziare.com - Mihai Sora, filosoful care iubeste deopotriva Europa si tara, implineste 102 ani

Mihai Sora: Cu-atatia nechemati in fruntea tarii si cu o Romanie imputinata, nu vad motiv de incantareMihai Sora, premiat la Bruxelles: Spiritul european ne-a salvat si in anii cei mai intunecati ai dictaturiiO lectie despre patriotism, cu Mihai Sora: Problema iubirii de tara nu se pune in termeni daca merita sau nu sa o iubesti (Video)

A.D. ...citeste mai departe despre "Filosoful Mihai Sora, inclus in topul oamenilor care vor influenta Europa in 2019" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Mihai Sora top Politico , #Stiri Administratie