Financial Times: Lupta anticoruptie, inclusiv din Romania, scut al UE in fata Rusiei

Joi, 26 Martie 2015, ora 13:14
1114 citiri
Financial Times: Lupta anticoruptie, inclusiv din Romania, scut al UE in fata Rusiei

Campaniile anticoruptie desfasurate in mai multe state europene, inclusiv Romania, pe fondul nemultumirii cetatenilor fata de comportamentul liderilor lor, ar trebui sa consolideze Europa in confruntarea cu Rusia, scandalurile de coruptie fiind un dar pentru propaganda de la Moscova.

Procurorii romani acuza un fost ministru de Finante ca a ascuns trei lingouri de aur, 90.000 de dolari si un tablou semnat de un pictor impresionist francez in seiful unui prieten, relateaza Financial Times, in editia electronica.

Darius Valcov, retinut - acuzatiile oficiale pe care i le aduce DNA

Un judecator spaniol apreciaza ca Partidul Popular (PP) de guvernamant a fost implicat in activitati ilegale de finantare in perioada 1990-2008, iar cazul ar trebui sa ajunga in instanta.

In Italia, ministrul Transporturilor a demisionat in conditiile in care zeci de oficiali guvernamentali si oameni de afaceri sunt investigati, sub suspiciunea de implicare in contracte publice falsificate, in valoare ...citeste mai departe despre "Financial Times: Lupta anticoruptie, inclusiv din Romania, scut al UE in fata Rusiei" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Financial Times coruptie Romania, #Financial Times anticoruptie UE, #lupta coruptie UE Rusia , #Stiri Administratie