Firea acuza o dezinformare legata de construirea unui patinoar in Parcul Romniceanu si ameninta cu instanta

Miercuri, 27 Decembrie 2017, ora 15:18
954 citiri
Firea acuza o dezinformare legata de construirea unui patinoar in Parcul Romniceanu si ameninta cu instanta
Foto: Arhiva Ziare.com

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, sustine ca informatiile referitoare la construirea unui patinoar in Parcul Romniceanu sunt "o dezinformare", in zona efectuandu-se lucrari de desfiintare a unor elemente de joaca si mobilier urban avariate.

"Mi s-au dat toate asigurarile necesare si pot sa vi le transmit ca, contrar celor afirmate in mass-media de catre o asociatie si presedintele acesteia, nu se construieste pe spatiul verde in Parcul Romniceanu niciun patinoar, nici pe spatiul verde si nici pentru o alta zona.

Este o dezinformare, nu ar fi prima pe care o face aceasta asociatie si ne rezervam dreptul sa ne aparam in instanta impotriva acestei maniere de a comunica informatii toxice, informatii neadevarate", a declarat, miercuri, Gabriela Firea, intr-o conferinta de presa.

Potrivit acesteia, parcul se afla in administrarea Primariei Sectorului 5, iar reprezentantii acestei institutii au transmis ca in zona se fac lucrari "de desfiintare a unor elemente de joaca si de mobilier urban care sunt avariate, deteriorate si care puneau in pericol siguranta copiilor".

"Aceste lucrari sunt realizate de catre o societate a Consiliului Local al sectorului 5 si aceste lucrari de punere in siguranta s-au facut dupa o sesizare la Protectia Consumatorului. Despre aceste lucrari este vorba si nu despre amenajarea unui patinoar", a mai spus Gabriela Firea.

Presedintele filialei Bucuresti a Ordinului Arhitectilor, Serban Sturdza, a depus o plangere la Politie in legatura construirea in mod ilegal, fara consultare publica si fara anunt, a unui patinoar in Parcul Romniceanu, care este arie protejata.

Sturdza i-a adresat, luni, o scrisoare deschisa Gabrielei Firea, pe pagina sa de Facebook, in care ii spune in mod ironic ca i-ar fi recunoscator daca ar putea opri, in cazul in care nu ii este tulburata prea mult buna dispozitie, distrugerea unei arii protejate.

El scrie ca "nici Ceausescu nu si-a permis sa demoleze in Bucuresti de Sfintele Sarbatori".

...citeste mai departe despre "Firea acuza o dezinformare legata de construirea unui patinoar in Parcul Romniceanu si ameninta cu instanta" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Firea despre patinoar Parcul Romniceanu, #patinoar in Parcul Romniceanu , #Stiri Administratie