Firea da 1,6 milioane de lei din banii bucurestenilor pe vouchere de vacanta pentru angajatii Primariei

Marti, 05 Decembrie 2017, ora 09:24
1088 citiri
Firea da 1,6 milioane de lei din banii bucurestenilor pe vouchere de vacanta pentru angajatii Primariei
Foto: Facebook/Gabriela Firea

Primaria Capitalei va acorda peste 1.000 de vouchere de vacanta angajatilor sai.

Astfel, 1.110 angajati ai primariei vor primi indemnizatie de vacanta sub forma de voucher in valoare de 1.450 de lei, adica 1.609.500 de lei in total platiti din banii bucurestenilor, arata jurnalistul Catalin Prisacariu.

Aceste vouchere sunt acordate salariatilor aparatului de specialitate al primarului general si ai aparatului permanent de lucru al Consiliului General al Municipiului Bucuresti.

In schimb, de aceste vouchere nu beneficiaza si persoanele care ocupa functii de demnitate publica, alese si numite, asta inseamna ca edilul Gabriela Firea nu va primi.

Voucherele de vacanta sunt bonuri de valoare pe suport de hartie emise in mod exclusiv pentru a fi folosite in scopul achizitionarii de pachete turistice si au o perioada de valabilitate a utilizarii de un an de la data emiterii lor, data care este inscrisa pe fiecare voucher de vacanta.

Fiecare angajat va primi 10 bucati vouchere de vacanta cu valoare nominala de 100 de lei si 9 de 50 de lei.

Citeste AICI regulamentul pentru acordarea voucherelor de vacanta. ...citeste mai departe despre "Firea da 1,6 milioane de lei din banii bucurestenilor pe vouchere de vacanta pentru angajatii Primariei" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Firea vouchere vacanta angajati, #angajati primarie vouchere vacanta, #vouchere vacanta Primaria Capitalei , #Stiri Administratie