Firea mai da 2,7 milioane de euro din banii bucurestenilor pentru ca 25.000 de oameni sa-si ia bicicleta

Luni, 11 Septembrie 2017, ora 17:08
770 citiri
Firea mai da 2,7 milioane de euro din banii bucurestenilor pentru ca 25.000 de oameni sa-si ia bicicleta
Foto: Arhiva Ziare.com

Primaria Capitalei va acorda inca 25.000 de vouchere in valoare de 500 de lei pentru achizitionarea de biciclete, in cadrul programului "Biciclisti in Bucuresti", dupa ce proiectul a fost aprobat, luni, in sedinta Consiliului General al Municipiului Bucuresti.

Asta inseamna ca Primaria Capitalei va da inca 2,7 milioane de euro pe langa cei 550.000 de euro alocati deja in prima parte a programului, cand s-au oferit 5.000 de vouchere.

Cu aceste vouchere bucurestenii isi vor putea cumpara biciclete, biciclete electrice, trotinete electrice si dispozitive de tip Segway/Ninebot.

Amintim ca in sedinta trecuta consilierii au respins proiectul privind acordarea altor 25.000 de vouchere in valoare de 500 de lei. Consilierii Opozitiei au aratat atunci ca este imoral sa fie luati bani de la niste oameni si dati altor oameni ca sa isi ia biciclete.

De aceasta data, primarul general, Gabriela Firea, i-a rugat pe acestia sa se gandeasca la binele bucurestenilor.

De asemenea, dupa ce OLX a anuntat ca a decis sa dezactiveze anunturile de vanzare a voucherelor de 500 de lei acordate de Primaria Capitalei pentru achizitionarea de biciclete, Firea a felicitat public site-ul.

"Apreciez public reactia prompta a site-ului OLX care a anulat toate inscrierile pe acest site ale celor care doreau sa tranzactioneze aceste vouchere. Voucherele nu sunt transmisibile. Sunt nominale. Poarta CNP-ul persoanei care l-a primit", a spus ea.

Cand i s-a atras atentia ca acest proiect nu ar trebui sa treaca din cauza ca unii bucuresteni profita de el, Firea a spus ca este un program foarte apreciat si ca nu merita sa fie abandonat din cauza catorva persoane.

Citeste mai multe despre:

Primaria Capitalei a publicat lista cu cei 5.000 de beneficiari ai voucherelor pentru biciclete. Vezi daca ai castigatPrimaria Capitalei vrea sa mai acorde 25.000 de vouchere pentru biciclete ...citeste mai departe despre "Firea mai da 2,7 milioane de euro din banii bucurestenilor pentru ca 25.000 de oameni sa-si ia bicicleta" pe Ziare.com

#25000 vouchere biciclete Firea, #25000 vouchere biciclete Bucuresti, #25000 vouchere biciclete , #Stiri Administratie