Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Firea nu mai ia tramvaie de la turci. Licitatia ar fi fost anulata

Firea nu mai ia tramvaie de la turci. Licitatia ar fi fost anulata
Consiliul National pentru Solutionarea Contestatiilor (CNSC) ar fi anulat decizia de atribuire pentru tramvaie, organizata de Primaria Capitalei, prin care turcii de la Durmazlar au fost desemnati castigatori.

De asemenea, Primaria va trebui sa-i plateasca societatii Astra Vagoane Calatori cheltuielile cu avocatii.

"In temeiul art. 26 alin. (2) si (5) din Legea nr. 101/2016, pentru considerentele evocate in motivarea prezentei, admite, in parte, contestatia formulata de Astra Vagoane Calatori SA, in contradictoriu cu Municipiul Bucuresti, si anuleaza adresele de comunicare a rezultatului procedurii de atribuire nr. 3307/04.11.209 si 3308/04.11.2019 si raportul procedurii de atribuire nr. 3297/04.11.2019", se arata in decizia CNCS obtinuta in exclusivitate de Club Feroviar.

CNSC obliga astfel PMB la reevaluarea ofertei Durmazlar, in termen de 20 de zile de la primirea deciziei.

De asemenea, CNSC obliga Primaria Capitalei la plata sumei de 35.000 de lei catre Astra Vagoane Calatori, reprezentand cheltuielile cu avocatii.

Decizia CNCS este obligatorie pentru parti, dar impotriva ei se poate formula plangere in termen de zece zile lucratoare de la comunicare.

La inceputul lunii noiembrie, Primaria a anuntat ca turcii de la Durmazlar au castigat licitatia prin care ar fi trebuit sa livreze 100 de tramvaie noi pentru Capitala. Licitatia a fost contestata de Astra Vagoane, companie care a participat la licitatie. ...citeste mai departe despre "Firea nu mai ia tramvaie de la turci. Licitatia ar fi fost anulata" pe Ziare.com

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 575 ori
Citeste mai multe despretramvaie turci Durmaray Bucuresti