Firmele Asesoft si Teamnet, controlate de Sebastian Ghita, nu pot intra in insolventa pana in august

Vineri, 02 Iunie 2017, ora 22:14
682 citiri
Firmele Asesoft si Teamnet, controlate de Sebastian Ghita, nu pot intra in insolventa pana in august
Foto: lemnucs.com

Tribunalul Prahova a prelungit vineri, cu inca 60 de zile, masura interdictiei initierii procedurii de dizolvare sau lichidare a firmelor Asesoft International SA si Teamnet International SA, controlate de Sebastian Ghita.

Potrivit deciziei postate pe portalul instantelor de judecata, magistratii au admis propunerea procurorilor DNA Ploiesti si au dispus prelungirea interdictiei initierii procedurii de dizolvare sau lichidare incepand cu data de 6 iunie pana la data de 4 august inclusiv.

Decizia poate fi contestata in termen de 24 de ore de la comunicare.

DNA Ploiesti a dispus, pe 29 martie, punerea in miscare a actiunii penale impotriva celor doua societati pentru savarsirea infractiunilor de complicitate la trafic de influenta in forma continuata si spalare a banilor in forma continuata.

Tot atunci, DNA a pus sechestru pe bunurile imobile apartinand celor doua companii, pana la concurenta sumelor de 13.299.972 lei, respectiv 23.195.578 lei.

SC Asesoft International SA si Teamnet International SA sunt doua dintre firmele controlate de fostul deputat Sebastian Ghita, cercetat sau trimis in judecata in mai multe dosarele penale instrumentate de DNA.

Teamnet, firma detinuta de Ghita pana in 2012, a cerut intrarea in insolventaImobile de 2,7 milioane de euro ale firmei fondate de Ghita au fost scoase la vanzareComisie de ancheta pentru sistemele IT folosite de stat? Triada SIVECO, UTI, Ghita a castigat 700 milioane de euroSebastian Ghita a fost eliberat de sarbi ...citeste mai departe despre "Firmele Asesoft si Teamnet, controlate de Sebastian Ghita, nu pot intra in insolventa pana in august" pe Ziare.com

#interdictie insolventa Asesoft Ghita , #Stiri Administratie