Fiul lui Adamescu, eliberat pe cautiune la Londra: Ar putea fi extradat abia la toamna

Miercuri, 15 Iunie 2016, ora 13:36
975 citiri
Fiul lui Adamescu, eliberat pe cautiune la Londra: Ar putea fi extradat abia la toamna
Foto: captura YouTube/Euractiv

Alexander Adamescu, fiul omului de afaceri Dan Adamescu, a fost eliberat pe cautiune din arest, instanta londoneza dispunand ca pe langa suma stabilita de platit, acesta sa poarte in permanenta pe picior bratara de localizare.

Alexander Adamescu, pe numele caruia fusese emis in lipsa un mandat de arestare, a fost identificat luni seara, la Londra, fiind preluat in custodia politiei britanice in vederea extradarii in Romania.

Judecatorul din Westminster Magistrates care a dispus eliberarea pe cautiune a lui Alexander Adamescu a stabilit o serie de conditii care trebuie respectate pana la finalizarea procedurii de extradare.

Astfel, Alexander Adamescu trebuie sa poarte in permanenta un dispozitiv de localizare montat pe picior, sa plateasca o garantie financiara si sa se prezinte de trei ori pe saptamana la o sectie de politie din Londra. De asemenea, autoritatile din Marea Britanie i-au retinut pasaportul, dar si pasapoartele membrilor sai de familie.

De asemenea, instanta a ...citeste mai departe despre "Fiul lui Adamescu, eliberat pe cautiune la Londra: Ar putea fi extradat abia la toamna" pe Ziare.com

#Alexander Adamescu eliberat cautiune, #Alexander Adamescu DNA coruptie , #Stiri Administratie